Om råvaren

Smag
Sharonfrugten er en forædling af kakifrugten. Den er mere fast i kødet og ligner en stor tomat. Sharonfrugten har en meget sød og abrikosagtig smag med et strejf af vanilje.

Oprindelse
I 1980’erne blev sharonfrugten fremavlet i Sharon Dalen i Israel, men i dag dyrkes den også i andre sydeuropæiske lande.

Sæson
I Israel og Spanien er sharonfrugten høstmoden i oktober og november. Dog importeres de bl.a. til Danmark i hele vinterperioden, da de kan oplagres i op til 3 måneder.

God til
Sharonfrugten har mange anvendelsesmuligheder. Blandt andet gør de sig godt i desserter, kompot og syltetøj.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE