FOODSERVICE

TIL DIG, DER ARBEJDER PROFESSIONELT MED MAD

Skælskør Frugtplantage udvikler både spændende, konventionelle og økologiske produkter til dig, der arbejder professionelt med mad. Hos os finder du produkter, som er tilpasset enhver anledning – lige fra portionsanretninger til buffeten, og vi har praktiske emballager målrettet dig, der arbejder i større køkkener. Fælles for vores produkter er smagen af traditionelle og naturlige ingredienser, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Vi har produkter, som kan inspirere dig i din madlavning, og vores emballagetyper kan gøre din arbejdsgang så nem som muligt.

Læs meget mere om vores sortiment, som består af økologiske og konventionelle produkter i forskellige størrelses- og emballagetyper.

Bag om produkterne
MESSER

Mød os på messerne

I løbet af året kan du finde os på en række forskellige messer, hvor vi står klar til at tage en snak om, hvordan du kan anvende vores produkter.

Mød os på messerne og få inspiration til din forretning. Her kan du også prøvesmage vores lækre nyheder samt se og smage vores eksisterende sortiment. Vi står også klar med gode tips og tricks til, hvordan du kan bruge vores produkter og levere skønne smagsoplevelser til dine gæster.

Food Expo Afholdes den: 17/03/2024 Adresse: MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning Danmark Besøg hjemmesiden
MADVÆRKSTEDET ONLINE

Foodservicebranchens digitale mødested

Madværkstedet Online er et inspirationsforum, hvor du kan finde alt lige fra opskrifter og inspirationsartikler til produktinformationer og meget mere.

Besøg madværkstedet.dk

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig, som arbejder professionelt med mad, et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE