DIN BEDØMMELSE

Abrikostiramisu

  • 20 minutter
  • 10 personer
Rated 4 out of 5
Abrikostiramisu"

Ingredienser

Tilberedning

1. Æggeblommerne piskes hvide med flormelis og kagecremespulver, og det vendes herefter sammen med mascarponen.

2. Kaffen afkøles og blandes med marsala eller calvados.

3. En tredjedel af creme lægges i bunden af en skål. Derpå lægges lady fingers vendt i kaffe og marsala/calvados- blandingen og toppes med et lag abrikosgrød.

4. Processen gentages og afsluttes med creme.

5. Ved servering kan du drysse med kakao.

Produkt i opskriften

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE