DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- 1,259 kg fersk laksefilet
- Eller
- 10 stk. lakseportioner á 125 g
- 125 g Skælskør Frugtplantage® Appelsinmarmelade
- Frisk eller tørret dild
- Salt og peber
- Evt. creme fraiche rørt med dild, salt og peber.
Tilberedning
1. Den ferske laks duppes tør og lægges i et smurt ovnfast fad eller på bageplade.
2. Appelsinmarmeladen fordeles jævnt over fisken, der drysses med lidt salt, peber og dild.
3. Tilberedes i ovn ved 180 grader varmluft i ca. 15 minutter.
Tip:
Laksen kan også drysses med mandelflager som alternativ til dild.
Produkt i opskriften
GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN
Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.