DIN BEDØMMELSE

Solbærsnegle

  • Ca. 20 stk.
Rated 4 out of 5
Solbærsnegle"

Ingredienser

Tilberedning

1. Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken.

2. Når blandingen er lillefingervarm, opløses gæres heri.

3. Bland sukker, æg og salt og rør dejen godt sammen.

4. Tilsæt mel lidt ad gangen til dejen har den ønskede konsistens.

5. Lad dejen hæve lunt i mindst 1 time.

6. Rul dejen ud og smør den med solbærmarmelade.

7. Herefter rulles dejen sammen til en roulade og skæres til snegle i ca. 2 cm. tykkelse.

8. Lad sneglene efterhæve i ca. 30 minutter.

9. Pensl dem med sammenpisket æg og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter ved 190 grader varmluft.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE