DIN BEDØMMELSE

Kokos-mørdejsskaller med hvid chokolade og dessertcreme

  • 3 timer (arbejdstid ca. 25 min.)
  • 6 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 150 g smør
  • 1 æg
  • 1,5 dl kokosmel
  • 100 g flormelis
  • 275-300 g hvedemel
  • 2 dl. dessert creme
  • 75 g hvid chokolade
  • 1 blad husblas
  • 100 g hindbærmarmelade

Tilberedning

1. Pisk smør og æg smør godt sammen

2. Bland kokosmel, flormelis og hvedemel i og ælt dejen godt sammen.

3. Stil dejen på køl ca. 30 minutter.

4. Rul dejen ud og udstik i cirkler.

5. Kom hver dejcirkel i en smurt muffinform, så den danner en skal.

6. Bag skallerne ca. 10 minutter ved 175°C og lad dem afkøle

7. Pisk dessert cremen til på røremaskine eller med håndmixer til den tykner lidt

8. Smelt chokoladen over vandbad

9. Udblød husblas i koldt vand ca. 5 minutter, tag den op og rør den i den smeltede chokolade.

10. Hæld chokoladen i dessertcremen under omrøring, og kom cremen i de afkølede kokos- mørdejsskaller

11. Stil kagerne på køl til cremen er let stivnet, pynt med hindbærmarmelade og server.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE