DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- 75 g butterdej
- 2,5 blade husblas
- 2,5 dl piskefløde
- 0,5 vaniljestang, korn derfra
- 2 spsk. flormelis
- 150 g Skælskør Frugtplantage® Sveskegrød
- 125 g marcipan
- 2 spsk. flormelis
- Pynt:
- 50 g mørk chokolade
- Evt. Skovsyre
Tilberedning
1. Rul hver plade butterdej ud til dobbelt længde og bag bundende ved 190 grader varmluft i ca. 13 minutter.
2. Lad dem afkøle helt.
3. Udblød husblassen i koldt vand.
4. Varm 1 dl af piskefløden og smelt husblassen direkte heri.
5. Pisk resten af fløden til skum og vend vaniljekorn og flormelis heri.
6. Vend 1 spsk. af flødeskummet med den varme husblas.
7. Bland efterfølgende husblassen i flødeskummet.
8. Sæt cremen på køl i mindst 1,5 time.
9. Fordel sveskegrøden i en lang stribe på hver af bundene.
10. Kom cremen i en sprøjtepose og læg den på siderne og ovenpå sveskegrøden.
11. Rul marcipanen ud på et flormelisdrysset bord og læg den over kagen, hvorefter siderne forsigtigt skæres til.
12. Stil gåsebrysterne i fryseren et par timer.
Pynt:
Smelt chokoladen over vandbad og lav et tyndt mønster over kagerne. Pynt evt. med skovsyre.
Produkt i opskriften
GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN
Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.