DIN BEDØMMELSE

Bagt æble med kanel og dessertcreme

  • 40 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 4 store æbler
  • 4 spsk. akaciehonning
  • 4 tsk. kanel
  • 2-4 dl Skælskør Frugtplantage® Dessert Creme
  • 4 spsk. hasselnøddeflager

Tilberedning

1. Skyl æblerne og skær dem fri fra kernehuset.

2. Kom æblerne på to lag sølvfolie, der kan foldes rundt om dem.

3. Kom 1 spsk. honning og 1 tsk. kanel på toppen af hvert æble og pak dem ind i sølvfolien.

4. Kom æblerne på risten over bålet og giv dem ca. 30-40 min afhængig af, hvor varmt bålet er.

5. Tag æblerne ud af deres folie og server dem med dessertcreme og hasselnøddeflager.

Produkt i opskriften

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE