DIN BEDØMMELSE

Romfromage med kirsebærsauce

  • 30 minutter (3 timer på køl)
  • 6 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 minutter.

2. Pisk æggeblommerne med sukker til en lys æggesnaps og tilsæt rom.

3. Pisk æggehviderne stive og pisk fløden til let skum.

4. Smelt husblassen over vandbad og bland en smule af flødeskummet i husblassen, så den afkøles lidt.

5. Herefter puttes husblassen i flødeskummet.

6. Bland æggesnapsen med flødeskummet og vend til sidst de piskede æggehvider i massen.

7. Fordel romfromagen i 6 portionsglas og sæt dem i køleskabet i mindst 3 timer.

8. Før servering hældes kirsebærsaucen direkte over romfromagen.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE