DIN BEDØMMELSE

Risalamande trifli

  • 50 minutter
  • 4-6 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • Mandelbund:
  • 200 g rørsukker
  • 3 æg
  • 200 g mandler, blendet til groft mandelmel
  • 10 g smør
  • Ris á la mande:
  • 2 dl piskefløde
  • ca. 300 g risengrød
  • 2 spsk. sukker
  • Korn fra 1 vaniljestang
  • Pynt:
  • 300 g Skælskør Frugtplantage® Kirsebærsauce
  • Evt. Mandelsplitter

Tilberedning

1. Pisk rørsukker og æg godt sammen, og vend de blendede mandler heri.

2. Fordel dejen i en smurt springform (ø24 cm) og bag bunden i ca. 30-35 minutter ved 170 grader varmluft.

3. Lad bunden køle helt af, hvorefter den brækkes i mindre stykker.

4. Pisk fløden til skum og rør risengrøden heri.

5. Bland kornene fra vaniljestangen med sukker, og smag ris à la manden til.

6. Anret triflierne lagvis med små stykker mandelbund, ris à la mande og kirsebærsauce.

7. Pynt evt. med mandelsplitter.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE