DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- 3 spsk. frysetørret hindbær
- 2 æggehvider
- 1,5 dl. mandelmel
- 1 dl. Rørsukker
- 3 dl. flormelis
- 1 dl piskefløde
- 100 g hvid chokolade
- 75 g Skælskør hindbærmarmelade
Tilberedning
1. Blend frysetørret hindbær til fint pulver eller mos det gennem en sigte.
2. Pisk æggehviderne stive og tilsæt rørsukker og flormelis lidt ad gangen, mens der stadig piskes til en sej marengsdej.
3. Rør mandelmel og frysetørret hindbær i og vend dejen godt rundt.
4. Fordel dejen på bagepapir i små cirkler, ca. 1,5-2 cm. i diameter, og lad dem hvile ca. 1 time ved stuetemperatur.
5. Bag kagerne 10-12 minutter ved 150°
6. Kog fløden op og tag gryden af varmen.
7. Hæld chokoladen i den varme fløde og rør rundt til chokoladen er smeltet.
8. Lad cremen afkøle og pisk den igennem, når den er helt afkølet.
9. Tilsæt hindbærmarmelade og rør til cremen er ensartet.
10. Saml kagerne 2 og 2 med creme i mellem, og opbevar dem i køleskab eller fryser indtil de skal serveres.
Produkt i opskriften
GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN
Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.