DIN BEDØMMELSE

Fragilité roulade med havtorn/æbleskum

  • 45 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Pisk æggehviderne stive, og tilsæt rørsukker lidt ad gangen, mens der stadig piskes.

2. Rør hvidvinseddike og hasselnøddeflager i dejen.

3. Bred dejen ud på et stykke bagepapir i en firkant, ca. 30 x 35 cm.

4. Bag bunden i 20 minutter ved 160°C og lad den afkøle 5-10 min.

5. Læg et stykke bagepapir henover den bagte bund og læg et stort skærebræt eller en bageplade over. Vend rundt, og fjern forsigtigt bagepapiret fra bunden.

6. Rul nu bunden sammen på den lange led, som en roulade – den skal ikke rulles stramt, men blot så den kan afkøle i rullet facon.

7. Pisk fløden og tilføj Havtorn/æble marmeladen til en cremet skum.

8. Rul rouladebunden forsigtigt ud igen, og smør havtorn/æbleskummet på.

9. Rul rouladen forsigtigt sammen om fyldet, pynt med friske æbler, havtorn og lidt hasselnøddeflager og server.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE