DIN BEDØMMELSE

Sarah Bernard kager med hindbær og hvid chokolade

  • 4 timer og 30 min. (arbejdstid ca. 60 min.)
  • 8-10 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Opvarm fløden i en lille gryde.

2. Hak hvid chokolade groft og smelt chokoladen ned i den varme fløde.

3. Udblød husblas i koldt vand ca. 5 minutter, tag husblassen op af vandet og kom det så i den varme flødeblanding under omrøring.

4. Rør hindbærmarmelade i og hæld chokoladebladningen i en skål og stil den koldt (køleskab) mindst 3 timer.

5. Pisk cremen godt igennem og fordel den på markronerne i en top.

6. Stil kagerne koldt igen, evt. i fryseren 20-30 minutter.

7. Smelt ruby chokolade og dyp de kolde kager ned i chokoladen.

8. Stil igen kagerne koldt, eller opbevar dem i fryseren indtil de skal serveres. Tø dem op ca. 20 min. inden servering.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE