DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- 2,5 dl fløde
- 100 g hvid chokolade
- 1 dl Skælskør Økologisk Hindbærmarmelade
- 2 blade husblas
- 20-30 makroner, afhængig af størrelsen
- 150 g ruby chokolade eller hvid chokolade
Tilberedning
1. Opvarm fløden i en lille gryde.
2. Hak hvid chokolade groft og smelt chokoladen ned i den varme fløde.
3. Udblød husblas i koldt vand ca. 5 minutter, tag husblassen op af vandet og kom det så i den varme flødeblanding under omrøring.
4. Rør hindbærmarmelade i og hæld chokoladebladningen i en skål og stil den koldt (køleskab) mindst 3 timer.
5. Pisk cremen godt igennem og fordel den på markronerne i en top.
6. Stil kagerne koldt igen, evt. i fryseren 20-30 minutter.
7. Smelt ruby chokolade og dyp de kolde kager ned i chokoladen.
8. Stil igen kagerne koldt, eller opbevar dem i fryseren indtil de skal serveres. Tø dem op ca. 20 min. inden servering.
Produkt i opskriften
GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN
Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.