DIN BEDØMMELSE

Mørdejsbunde med chokolademousse

  • 15 stk.
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

Bunde:

1. Kom mel, flormelis og smør i en foodprocessor og kør til det er smulder.

2. Kom ægget i, og kør akkurat til dejen har samlet sig.

3. Stil på køl i en time.

4. Rul dejen ud og udstik små cirkler.

5. Bages i 20 min ved 175 grader til de er gyldne.

Appelsin chokolademousse:

1. Udblød husblas i koldt vand.

2. Hak den mørke chokolade og varm halvdelen af fløden op til kogepunktet.

3. Vrid husblassen fri for vand og tilsæt den varme fløde.

4. Hæld den varme fløde over chokoladen.

5. Rør sammen til en ensartet masse og lad den køle af til den er håndvarm.

6. Pisk resten af fløden til en let skum og vend den lidt af gangen i chokolademassen sammen med appelsinmarmeladen.

7. Kom chokolademoussen i silikoneforme og sæt dem på køl eller frys til de har sat sig.

8. Tag chokolademoussen ud af formene og placer dem på mørdejsbundene.

8. Pynt mousse halvkuglerne med knust tørret og karamelliseret appelsin.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE