DIN BEDØMMELSE

Flødeboller med jordbærskum

  • 15 stk.
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

Bund:

1. Marcipan og sukker/melis røres godt sammen med krog.

2. Tilsæt æggehviderne lidt efter lidt.

3. Sprøjt bundene ud i en diameter der passer til dine flødebolleforme.

4. Bag kransekagebundene med dobbelt plade ved 230c i 6-7 minutter til de er gyldne.

Chokolade: 

1. Temperer den mørke chokolade, ved at smelte 2/3 af chokoladen over vandbad til det har en temperatur på mellem 48-50 grader.

2. Hak den sidste 1/3 af chokoladen og hæld lidt af den smeltede chokolade til al chokoladen er smeltet og blandingen har en temperatur på 29 grader.

3. Kom nu lidt mere af den varme chokolade i og rør rundt indtil chokoladen når op på 32 grader.

4. Kom nu den tempererede chokolade i dine flødebolle forme og lad chokoladen sætte sig.

Skum:

1. Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud.

2. Kom vaniljekorn, sukker, glukose og vand i en gryde og lad det koge til en temperatur på 117 grader.

3. Pisk æggehviderne luftige og tilsæt 1 spsk. sukker.

4. Pisk æggehviderne stive, så de danner små toppe. Mens der piskes hældes den varme sukkerlage i æggehviderne.

5. Pisk videre i 10 minutter til du har en sej og luftig skum.

6. Vend flødebolleskummet med marmelade og kom det i en sprøjtepose.

7. Fyld nu dine chokoladeskaller 2/3 op med flødebolleskummet og pres en bund i.

8. Afslut ved at pensle bunden med den resterende chokolade.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE