DIN BEDØMMELSE

Jordbær panna cotta med knust marengs

  • 10 minutter (3 timer på køl)
  • 4 personer
Rated 4 out of 5
Jordbær

Ingredienser

  • 3 dl fløde
  • 3 blade husblas
  • 1 glas Sukkerreduceret Jordbær marmelade fra Skælskør Frugtplantage®
  • 2 dl piskefløde
  • 4 spsk. jordbærmarmelade 30% mindre sukker fra Skælskør Frugtplantage®
  • 8-10 små kyskager eller marengs

Tilberedning

1. Varm fløden op i en lille gryde (uden at koge).

2. Udblød husblas i koldt vand ca. 5 minutter.

3. Tag husblas op af vandet og smelt det direkte i den varme fløde.

4. Rør jordbærmarmeladen i og fordel i 4 små glas.

5. Stil glassene på køl mindst 3 timer til panna cotta’en er stivnet.

6. Pisk fløden til skum og fordel den på glassene sammen med jordbærmarmelade og lidt knust marengs.

Produkt i opskriften

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE