DIN BEDØMMELSE

Abrikoslagkage

  • 1 time
  • 6 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 4 æggehvider
  • 200 g sukker
  • 200 g hasselnødder
  • 1 pakke Skælskør Frugtplantage® Abrikosgrød
  • 2,5 dl piskefløde
  • Evt. 50 g hakkede hasselnødder til pynt

Tilberedning

1. Pisk æggehviderne næsten helt stive, og tilsæt sukkeret lidt efter lidt.

2. Blend hasselnødderne og vend dem forsigtigt i æggemassen.

3. Dejen fordeles herefter i to springforme (Ø24 cm), som er beklædt med bagepapir, og hvor siderne er smurt med smør.

4. Bag bundene i ca. 35-40 minutter ved 160 grader varmluft.

5. Når bundene er kølet helt af, samles lagkagen ved at lægge et lag abrikosgrød imellem de to nøddebunde.

6. Toppen pyntes med flødeskum, abrikosgrød og lidt hakkede hasselnødder.

TIP: For en mere cremet smag kan abrikosgrøden blandes med flødeskum.

Produkt i opskriften

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE