DIN BEDØMMELSE

Minicheesecakes med pureret kirsebærsauce

  • 2 timer (Heraf arbejdstid ca. 25 minutter)
  • 6 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Smelt smørret og knus digestive kiksene.

2. Bland det sammen, fordel dejen i 12 muffinforme og tryk den godt sammen. Bag bundene 5 minutter ved 140°C

3. Pisk fløden til skum og tilsæt flødeost flormelis, limesaft- og skal samt æg og pisk det hele godt igennem til en ensartet masse.

4. Fordel cremen på bundene i muffinformene, bag dem 15 minutter ved 140°C og lad dem afkøle.

5. Opvarm kirsebærsauce i en lille gryde. Udblød husblas i koldt vand ca. 5 minutter, og smelt så den udblødte husblas i den lune kirsebærsauce. Rør godt rundt til al husblas er opløst, og fordel saucen på de afkølede cheesecakes.

6. Sæt kagerne på køl indtil servering, mindst 30 minutter til kirsebærsaucen er stivnet.

 

 

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE