Frugtgrød til enhver anledning

Hos Skælskør Frugtplantage® har vi et bredt sortiment af frugtgrød. Lavet ud fra et udgangspunkt om, at den autentiske smag af skønne bær og frugter altid er i fokus.

Vores frugtgrød er et nemt og velsmagende alternativ til både hverdag og fest. Frugtgrøden er et lækkert mellemmåltid til både børn og voksne – et smagfuldt supplement til morgenmaden og er desuden særdeles velegnet i et væld af desserter og bagværk.

Ved at tilføje simple ingredienser, kan du lynhurtigt have en lækker dessert klar. Tilføjer du makroner og flødeskum til vores æblegrød, kan du nemt og hurtigt servere en skøn gammeldags æblekage til uventede gæster eller når sukketrangen melder sig efter aftensmaden.

 

Skønne desserter på ingen tid

Vores frugtgrød er den ideelle løsning til dig, som ikke har tiden til at stå flere timer i køkkenet for at lave den gode dessert. Med sortimentet af forskellige velsmagende frugtgrød, har vi skabt den hurtige løsning til dig, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med den gode smag. Prøv opskriften på disse skønne chokoladepandekager med jordbærgrød – på bare 20 minutter har du smagfulde pandeklager klar til at kunne servere for uventede gæster.

Skælskør Frugtplantage® frugtgrød

Hvad end du søger frugtgrød som er konventionelle, økologiske eller uden tilsat sukker, så finder du det i vores sortiment. Vi ønsker nemlig at lade valget være op til dig. Derfor består vores frugtgrødssortiment af mange forskellige smagsvarianter, som du kan bruge til alt fra skønne friske desserter til lækkert bagværk. Alle vores grød er produceret med et ønske om at sikre en høj kvalitet og en autentisk smag af friske frugter og bær, derfor er alle vores råvarer nøje udvalgte.

Opskrifter med frugtgrød

Hvad end du skal bruge en hurtig dessert til i aften, en god portion boller til morgenbordet eller en skøn lagkage til weekendens fødselsdag – så har vi samlet inspiration på en masse skønne opskrifter til dig.

Find ideer til hvordan du kan bruge produkterne, ved at lade dig inspirere i vores opskriftsunivers. Forkæl fx dine gæster efter en god middag med opskriften på denne skønne marengslagkage med rødgrødskum. Du kan også bruge din favorit frugtgrød i en skøn trifli, som her hvor vores abrikosgrød er brugt i en trifli med makroner og flødeskum eller brug din fantasi og kreer din egen opskrift med en af vores frugtgrød.