DIN BEDØMMELSE

Rustikke æble og nøddeboller

  • 40 minutter (1,5 times hævetid)
  • 10 personer
Rated 4 out of 5
Rustikke

Ingredienser

Tilberedning

1. Bland vand, frugtgrød og yoghurt sammen og opløs gæren heri.

2. Rør salt i sammen med olie, rugflager, havreklid og de fleste hasselnøddeflager.

3. Tilsæt herefter hvedemelet og rør dejen godt igennem.

4. Lad dejen hæve ca. 1 time.

5. Dyb en spiseske i vand, og lav små boller som du sætter direkte på bagepladen. Dejen kan også æltes igennem igen og formes til en lang pølse, der skæres i passende stykker.

6. Lad dejen efterhæve ca. en halv time.

7. Pensl bollerne med sammenpisket æg og drys med de sidste hasselnødder, inden bollerne bages ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter.

Produkt i opskriften

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE