Tapastid

Når desserten skal afslutte de andre serveringer, er det oplagt at servere kagetapas og servere forskellige, små desserter som supplerer hinanden og giver spændende smage.

Med udgangspunkt i marmelader og frugtgrød fra Skælskør Frugtplantage kan du finde opskrifter på kager og desserter i miniformat – så er der plads til at smage på flere forskellige slags.

  • Kagetapas med små kager og minidesserter er perfekte som afslutning på en dejlig sommeraften.
  • Hvorfor vælge, når du kan lave mange forskellige små kager og desserter i stedet for én?
  • Suppler f.eks. med lidt ost og marmelade samt brød eller små kiks, og lav et par forskellige kager – så har du lidt for enhver smag.

Tapastid er hyggetid

Kagetapas er den ultimative forkælelse af dine gæster med de mange forskellige smagsoplevelser.

Vælg de kager du har lyst at servere, og kombiner f.eks. med friske bær og frugt.

De fleste af desserterne kan forberedes i forvejen, så det er nemt at servere dem som en fin afslutning på tapastid.

 

Hvad er tapas?

Vidste du, at tapas oprindeligt betyder låg på spansk? Det menes, at ordets brug i forbindelse med mad stammer fra Andalusien. Her blev tyndt brød eller skinke brugt som låg pa glassene for at holde insekter ude af sherryen.

Små retter – stor smag

Den spanske pendant til Creme brulé hedder Crema Catalana og er en blød creme tilsmagt med appelsin og kanel, og med et sprødt lag rørsukker på toppen.

Server med hindbær marmelade og friske bær – en sød, blød og cremet afslutning på dejlig tapastid.

Smag for ferie?

Du kan nu vinde et rejsegavekort til en værdi på 5.000 kr. Svar på et enkelt spørgsmål og vind.

Deltag på Facebook her

Se vores konkurrencebetingelser her