Fine portionsanrettede desserter

Der er bare noget ekstra fint og dekorativt over at servere sine desserter i flotte glas – og så er det tilmed en af de nemmeste former for desserter som du kan lave.

Portionsanrettede desserter i glas, kan nemlig som oftest tilberedes dagen forinden, hvilket sparer dig for en del tid i køkkenet midt under middagen. Det er derfor en ideel måde at lave dine desserter på, hvis du skal have mange gæster eller har lovet at tage dessert med til en hyggelig middag hos vennerne. Vi har samlet vores favorit opskrifter på skønne desserter i glas – blandet andet kan du finde den klassiske trifli i flere lækre varianter eller en skøn og fin jordbær cheesecake, som dine gæster med garanti vil elske.

 

Farverige og smagfulde trifli

Trifli er en gammel klassiker inden for desserter. Vi er vilde med den skønne trifli af flere grunde – det er en virkelig nem dessert, som samtidig er både fin og smager himmelsk og så kan den kombineres på et væld af forskellige måder.

Trifli anrettes i glas, hvor ingredienserne opdeles i lag, hvilket giver et rigtigt fint og appetitligt udseende. Som regel består desserten af en kombination mellem noget sprødt så som makroner, müsli eller nødder og herudover består den af en form for frugtfyld – kan være både kompot eller grød og til sidst en creme af enten flødeskum, vaniljecreme eller skyr. En lækker dessert med masser af mulighed for at være kreativ med kombinationen, som nemt kan tilpasses sæsonen. Se blandt andet opskriften på denne lækre trifli med abrikosgrød og makroner – perfekt afslutning på en god middag.

Hos Skælskør Frugtplantage® har vi et bredt udvalg af smagfulde frugtgrød, som er lige klar til brug – perfekte til en skøn trifli dessert.