DIN BEDØMMELSE

Kyllingebryst i appelsinsauce

  • 1 time
  • 10 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Kyllingebrystfileterne lægges i et smurt, ovnfast fad.

2. Skalotteløg skæres i tern og brunes let i olivenolien.

3. Appelsinjuice, appelsinmarmelade og rosiner tilsættes. Saucen koges igennem og smages evt. til med lidt salt.

4. Saucen hældes over kyllingebrystfileterne.

5. Retten sættes i ovn ved 180 grader varmluft i ca. 40 minutter.

6. De blancherede mandler ristes på pande eller i ovn og drysses over den færdige ret.

7. Kyllingebryst i appelsinsauce kan serveres som hovedret med kogte ris og en blandet salat, eller som frokostret med groft brød.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE