DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- Bund:
- 2 dl mandler
- 1 vaniljestang
- 2 dl græskarkerner
- 8 dl havregryn
- 2 knsp. salt
- 100 g smør
- 8 spsk. agavesirup
- 400 g mørk chokolade
- Vaniljecreme:
- 1 vaniljestang
- 5 dl græsk yoghurt
- Pynt:
- 200 g Skælskør Frugtplantage® Solbær marmelade
- Årstidens friske bær
- Spiselige blomster
Tilberedning
Tærtebund:
1. Tænd ovnen på 150° varmluft.
2. Hak mandler groft.
3. Skrab kornene ud af vaniljestangen.
4. Bland vaniljekorn og mandler med græskarkerner, havregryn og salt i en skål.
5. Smelt smørret, og vend det i blandingen sammen med agavesiruppen.
6. Smør en tærteform, og pres granola-blandingen ned i formen, så det danner en bund. Brug eventuelt et glas eller lignende til at presse granolaen godt sammen.
7. Bag tærtebunden i den forvarmede ovn i 30 minutter, til den er gylden og sprød.
8. Smelt chokoladen over vandbad, og pensl tærtebunden med chokolade. Lad nu tærtebunden køle helt af, så chokoladen stivner.
Vaniljecreme:
1. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og rør dem i den græske yoghurt.
2. Fyld nu de afkølede granolabunde med vaniljeyoghurt.
3. Pynt med diverse bær, solbær marmelade og slut af med spiselige blomster.
4. Klar til servering!
Produkt i opskriften
GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN
Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.