DIN BEDØMMELSE

A la risalamande

  • 30 minutter
  • 10 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Piskefløde, sukker, vanilje og hakkede mandler varmes op til kogepunktet og afkøles.

2. Husblas udblødes og blandes i kirsebærsaucen, der evt. er smagt til med revet appelsinskal.

3. Anrettes i skål eller portionsskåle.

4. Vaniljestangen fjernes fra fløden, som piskes til en let skum, der sprøjtes oven på den stivnede kirsebærsauce.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE