Den gode smag
fra frugtplantagen

Fuglene fløjter, dagene bliver længere og længere, hvilket betyder at foråret er på vej! Snart vil træer og buske i de danske frugtplantager springe ud. Saftige frugter og bær vil endnu en gang blive omdannet til de skønneste marmelader. Tag en bid af foråret sammen med os og forkæl dine smagsløg.

Hos Skælskør Frugtplantage sørger vi for at omfavne sæsonens bedste råvarer og forvandle dem til lækre marmelader, som du kan bruge i dine forårsretter. Vi har samlet fire fantastiske marmelader, som med deres autentiske og naturlige smag, vil give dig en perfekt start på foråret.

 

 

 

Marmelader til dine forårsretter

Livet er for kort til kedelige marmelader, derfor har vi samlet fire favoritter, som egner sig perfekt til foråret og dens mange indbydende retter.

Vidste du, at marmelade med fordel kan bruges i rigtig mange opskrifter, uanset om du bevæger dig i det salte- eller det søde køkken? Med disse fire marmelader får du en skøn smagsfornemmelse af forår og solrige dage og hvem har ikke ventet på det? Prøv dem i dine opskrifter og opnå fantastiske smage, som du og dine gæster sent vil glemme.

Se vores marmelader her

OPSKRIFTER

FORÅRS DESSERTER

Dyk ned i vores univers af friske og lækre forårsretter, hvor marmeladen spiller en uforglemmelig rolle. Bliv inspireret, så du kan forkæle enten dig selv eller dem du holder af med fantastiske retter, som vil bringe masser af forårsstemning med sig.

Se alle opskrifter

 

KØB PRODUKTERNE HER

Find vores marmelader i et supermarked nær dig: