DIN BEDØMMELSE

Sommer-panna cotta

  • 30 minutter
  • 10 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • Panna cotta:
  • 7 blade husblas
  • 2 stænger vaniljekorn
  • 7 dl A38
  • 1,25 dl blomsterhonning, flydende
  • Rugbrødsknas:
  • 3 skiver rugbrød
  • 75 g hasselnøddekerner, grofthakkede
  • 25 g smør
  • 3 spsk. rørsukker, økologisk
  • Topping:
  • 1,25 kg Skælskør Frugtplantage® Frugtmixgrød

Tilberedning

Pana cotta:

1. Husblas udblødes i 10 minutter og smeltes over vandbad.

2. A38, blomsterhonning og vaniljekorn blandes.

3. 1 dl heraf kommes i den smeltede husblas, hvorefter resten tilsættes under omrøring.

4. Udportioneres i 10 portionsglas eller skåle.

Rugbrødsknas:

1. Rugbrødet smuldres og ristes i smør sammen med de hakkede hasselnøddekerner indtil massen er gylden og knasende.

2. Sukkeret tilsættes, og rugbrødsknaset afkøles.

Servering: 
Ved serveringen fordeles frugtgrøden over pana cottaen, der toppes med rugbrødsknas.

Tip: 
Anden müsli eller müsli-knas kan anvendes i stedet for rugbrødsknas.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE