DIN BEDØMMELSE

Skyr cheesecake med nøddebund

  • 45 minutter (2 timer på køl)
  • 4-6 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Pisk æggehviderne næsten helt stive og tilsæt sukker lidt efter lidt.

2. Vend forsigtigt de blendede hasselnødder i æggemassen.

3. Fordel dejen i en springform beklædt med bagepapir og bag bunden i ca. 35-40 minutter ved 160 grader varmluft.

4. Når bunden er helt kold, skæres der små stykker ud, som lægges i bunden af 4-6 portionsglas.

5. Alle ingredienserne til fyldet blandes sammen til en ensartet masse, der hældes over bundene og sættes på køl i mindst 2 timer.

6. Put marmeladen direkte ovenpå de portionsanrettede cheesecakes og servér.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE