DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- Bund:
- 150 g digestive kiks
- 50 g hakkede mandler
- 75 g smeltet smør
- Ris á la mande creme:
- 2 blade husblas
- 1,5 dl fløde
- 250 g risengrød
- 200 g flødeost natural
- 50 g sukker
- Vaniljekorn fra 1⁄2 vaniljestang
- 1 tsk. revet citronskal
- Kirsebærtopping:
- 2 blade husblas
- 0,5 l Skælskør Frugtplantage® Kirsebærsauce
Tilberedning
Bunden:
1. Knus kiksene og bland dem med hakkede mandler.
2. Tilsæt det smeltede smør og tryk massen ned i bunden af en springform (ca. 20 cm i diameter).
3. Sæt bunden i køleskab i mindst 30 minutter.
Ris à la mande creme:
4. Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 minutter.
5. Pisk fløden til skum og bland risengrøden heri.
6. Rør flødeost sammen med sukker, vaniljekorn og citronskal.
7. Vend risengrødsmassen i flødeosteblandingen.
8. Smelt husblassen over et vandbad og bland en smule af flødeostecremen i husblassen før denne røres i osteblandingen.
9. Fordel massen over kiksebunden og sæt den i køleskabet i mindst 1 time før kirsebærtoppingen puttes ovenpå.
Kirsebærtopping:
10. Blød husblassen op i koldt vand i ca. 10 minutter.
11. Varm kirsebærsaucen langsomt op i en gryde og smelt husblassen direkte heri.
12. Lad kirsebærsaucen køle lidt af inden den fordeles over ostekagen.
13. Sæt ris à la mande cheesecaken på køl i mindst 4 timer før servering.
TIP: Ønskes en kirsebærgelé uden hele bær, kan den purerede kirsebærsauce fra Skælskør Frugtplantage med fordel anvendes.
Produkt i opskriften
GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN
Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.