DIN BEDØMMELSE

Eclairs med jordbærcreme

  • 50 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5
Eclairs

Ingredienser

Tilberedning

1. Kom vand og smør i en gryde og varm det op, til smørret er smeltet.

2. Tilsæt mel og sukker og rør det godt sammen.

3. Kom dejen over i en skål og lad den køle lidt af i et par minutter.

4. Rør nu æggene i dejen et ad gangen, og rør grundigt undervejs.

5. Kom dejen i en sprøjtepose med stor stjernetyl, og sprøjt dejen ud i 8-10 cm. lange stykker på en bageplade beklædt med bagepapir.

6. Bag dem i ovnen ved 200°C 15-20 minutter.

7. Lad kagerne køle helt af.

8. Pisk fløden til skum, tilsæt mascarpone og jordbærmarmelade, og pisk cremen godt igennem.

9. Skær de afkølede eclairs igennem og fordel jordbærcremen i dem.

10. Rør en glasur af flormelis og vand, og fordel glasuren over kagerne.

11. Drys med lidt hakket pistacienød og frysetørret hindbær.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE