DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- Jordbær parfait:
- 4 æggeblommer
- 75 g flormelis
- 1/2 liter piskefløde
- 1 pakke Skælskør Økologisk Jordbærgrød
- Pavlova:
- 3 æggehvider
- 125 g flormelis
- 1/2 tsk. hvidvinseddike
Tilberedning
1. Pisk æggeblommer grundigt med flormelis.
2. Pisk fløden stiv i en anden skål
3. Vend jordbærgrød godt sammen med ægge-massen og vend så flødeskum forsigtigt i.
4. Kom det i en fryseegnet form og sæt i fryseren mindst 3-4 timer før servering eller kør på ismaskine.
5. Pisk æggehviderne helt stive med flormelis og tilsæt hvidvinseddike under omrøring.
6. Kom dejen i en sprøjtepose og lav først 8 bunde på en bageplade beklædt med bagepapir. Sprøjt derefter kanterne op på hver bund, til du har 8 små reder.
7. Bag de små pavlova ca. 30 minutter ved 120°C, og lad dem afkøle i ovnen uden at åbne lågen.
8. Kom jordbærparfait i de afkølede pavlova og server med friske bær.
Produkt i opskriften
GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN
Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.