DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- Marengsbunde:
- 320 g pasteuriserede æggehvider
- 250 g økologisk rørsukker
- 100 g kokosmel
- Fyld:
- 500 g Skælskør Frugtplantage® æbledessert
- 5 dl piskefløde
- Evt. creme fraiche
- Karamel:
- 5 spsk. lys sirup
- 100 g flormelis
- 1 spsk. vaniljesukker
- 2,5 dl piskefløde
Tilberedning
Marengsbunde:
1. Pisk æggehviderne næsten stive.
2. Tilsæt sukkeret og pisk det til en sej masse.
3. Vend til sidst kokosmel i blandingen.
4. Bred marengsdejen ud til 2 rund bunde (Ø: 30 cm) på en smurt eller beklædt bageplade.
5. Bundene bages ved 125 grader varmluft i ca. 45 minutter.
Karamel:
1. Bland sirup, flormelis, vaniljesukker og piskefløde i en gryde.
2. Blandingen koges sammen, til den begynder at tykne, og herefter afkøles den.
Servering:
1. Læg bundene sammen med et lag flødeskum, hvor der evt. er iblandet creme fraiche. Kom herpå et lag æbledessert.
2. Træk karamellen i et mønster over det øverste lag flødeskum på toppen.
Produkt i opskriften
GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN
Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.