DIN BEDØMMELSE

Eclairs med hindbærskum

  • 1 time
  • Ca. 15 stk.
Rated 4 out of 5
Eclairs

Ingredienser

  • Eclairs:
  • 2 dl vand
  • 100 g smør
  • 1,5 dl hvedemel
  • 3 æg
  • Hindbærskum:
  • 2 dl piskefløde
  • 150 g Skælskør Frugtplantage® hindbærmarmelade
  • Pynt:
  • Evt. hvid glasur og knuste frysetørrede hindbær

Tilberedning

1. Opvarm vand og smør til kogepunktet i en gryde.

2. Tilsæt mel og rør, til dejen slipper kanterne og har en fast konsistens.

3. Lad dejen afkøle en smule.

4. Tilsæt æggene et ad gangen under konstant piskning.

5. Fyld dejen i en sprøjtepose og lav aflange eclairs på en bageplade med bagepapir.

6. Bag kagerne i ca. 25 minutter ved 200 grader varmluft. Åben ikke ovnen under bagning.

7. Pisk fløden til stift flødeskum og vend derefter hindbærmarmeladen heri.

8. Når kagerne er helt kolde, skæres de over midt på med en kniv og cremen fordeles forsigtigt på bundene.

9. Pynt til sidst med glasur og frysetørrede hindbær.

Produkt i opskriften

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE