DIN BEDØMMELSE

Fastelavnsboller

  • 1 time (arbejdstid ca. 30 minutter)
  • 8 stk.
Fastelavnsboller"

Ingredienser

  • Vandbakkelser:
  • 100 g smør
  • 2 dl vand
  • 100 g hvedemel
  • ½ spsk. sukker
  • 3 æg
  • Creme:
  • 2 dl piskefløde
  • 2 dl Skælskør Frugtplantage Dessert Creme med vaniljesmag
  • 1 dl Skælskør Frugtplantage Økologisk Hindbærmarmelade
  • Glasur:
  • 1 dl flormelis
  • 1 spsk. Skælskør Frugtplantage Økologisk Hindbærmarmelade
  • Evt. lidt vand

Tilberedning

1. Kom vand og smør i en gryde og kog det op, til smørret er smeltet.

2. Tag gryden af varmen og pisk hvedemel og sukker i.

3. Pisk æggene i, et ad gangen og pisk dejen fri for klumper.

4. Lad dejen afkøle lidt og kom den i en sprøjtepose. Sprøjt så dejen ud i 8 “boller” på en bageplade beklædt med bagepapir.

5. Bag dem i ovnen ved 190°C i ca. 30 minutter – husk at ovnlågen ikke må åbnes, før de er færdigbagte.

6. Lad vandbakkelserne afkøle på en rist.

7. Kom piskefløde i en skål og pisk den til skum.

8. Tilsæt Skælskør Dessert Creme med vaniljesmag og pisk det sammen til en cremet konsistens. Vend hindbærmarmelade forsigtigt i.

9. Skær toppen af vandbakkelserne og fyld cremen i.

10. Rør en glasur af flormelis og hindbærmarmelade, og tilsæt evt. lidt vand til konsistensen er passende.

11. Pynt med hindbærglasur på toppen af fastelavnsbollerne.

Produkt i opskriften

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE