DIN BEDØMMELSE

Appelsinlagkage med kanellag

  • 20 minutter
  • 6-8 personer
Appelsinlagkage

Ingredienser

  • 3 stk. appelsiner, økologiske
  • 375 g mascarpone
  • 40 g flormelis
  • 1 spsk. kanel
  • 225 g piskefløde
  • 3 lagkagebunde, lyse
  • 1 glas Skælskør Frugtplantage® Økologisk Appelsinmarmelade

Tilberedning

1. Vask appelsinerne og lav tynde strimler af appelsinskal – enten med en tyndskræller eller et juliennejern.

2. Skær efterfølgende fileter af dine appelsiner.

3. Rør mascarpone sammen med 25 g flormelis og kanel en i skål.

4. Pisk fløden let sammen med 15 g flormelis i en anden skål.

5. Vend forsigtigt flødeblandingen sammen med mascarponecremen.

6. Find et fad frem og læg en lagkagebund på.

7. Smør lagkagebunden med kanel-mascarponecremen og dernæst et lag appelsinmarmelade, og kom nu endnu en lagkagebund på. Gentag processen.

8. Kom den sidste bund på og smør igen med kanel-mascarponecremen.

9. Top med appelsinfileter og appelsinskal.

Produkt i opskriften

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE