DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- Mørdej:
- 100 g smør
- 125 g hvedemel
- 50 g flormelis
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 æggeblomme
- evt. lidt vand
- Fyld:
- 200 g Skælskør Frugtplantage® Alliancemarmelade
- Makrontopping:
- 4 æggehvider
- 100 g sukker
- 200 g revet marcipan
- 2 spsk. sukker
- Mandelsplitter
Tilberedning
1. Smuldr smørret i melet og tilsæt flormelis og vaniljesukker.
2. Saml dejen med æggeblommen og evt. lidt vand.
3. Sæt dejen i køleskabet i mindst 30 minutter.
4. Rul dejen ud til en firkant og put den i en bradepande med bagepapir.
5. Fordel marmeladen jævnt over bunden.
6. Til makronmassen pisken æggehviderne stive, hvorefter sukkeret tilsættes lidt efter lidt til en sej marengs.
7. Vend revet marcipan heri og fordel makronmassen over marmeladen.
8. Drys med sukker og lidt mandelsplitter.
9. Kagen bages ved 170 grader varmluft i ca. 30 minutter.
10. Når kagen er afkølet, skæres den i skrå snitter.
Produkt i opskriften
GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN
Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.