DIN BEDØMMELSE

Chokoladepavlova med bærskum

  • 8 personer
Rated 4 out of 5
Chokoladepavlova

Ingredienser

Tilberedning

1. Forvarm ovnen til 170 grader varmluft.

2. Pisk æggehviderne helt stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt under fortsat piskning.

3. Tilsæt kakaopulver, mørk chokolade og balsamicoeddike. Rør det forsigtigt ind i æggemassen.

4. Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir.

5. Skru ovnens temperatur ned på 150 grader varmluft og bag kagen i 50-60 minutter.

6. Lad kagen afkøle.

7. Pisk fløden til flødeskum. Vend marmeladen heri til en luftigt jordbærskum.

8. Fordel skummet over pavlovaen og pynt med friske jordbær og lidt grønt.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE