DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- Bunde:
- 100 g mandelmel
- 150 g flormelis
- 80 g æggehvider
- 1 knsp. salt
- 50 g sukker
- Ganache:
- 1 dl fløde
- 100 g hvid chokolade
- 75g Skælskør Frugtplantage Hindbær marmelade
Tilberedning
Bunde:
1. Æggehvider piskes med salt og sukker til helt stift.
2. Pisk farve i.
3. Mandelmel og flormelis sigtes i marengsen.
4. Det hele foldes samen, til dejen er let flydende, og kan forme et 8-tal.
5. Sprøjtes ud på bageplade med papir (bagepladen bankes på bordet for at poppe eventuelle luftbobler).
6. Lad det tørre 1 time.
7. Bag bundene ved 150 c i 15-20 minutter. Tjek om de er færdige ved at løfte en af macaron skallerne. Hvis de slipper relativt nemt, er de færdige.
Ganache:
1. Bring fløden til kogepunktet.
2. Hak chokoladen og hæld den kogende fløde over. Rør rundt til chokoladen er smeltet og ganachen samler sig.
3. Tilsæt hindbærmarmelade og stavblend ganachen.
4. Sæt den i køleskabet, til den har sat sig.
5. Efter afkøling fyldes de med ganache.
6. Sæt dem på køl i minimum 2 timer før servering.
GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN
Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.