DIN BEDØMMELSE

Marengslagkage med rødgrødsskum

  • 6-8 personer
Rated 4 out of 5
Marengslagkage

Ingredienser

Tilberedning

Bunde:

1. Pisk æggehvider let skummende og bland sukkeret i lidt ad gangen, indtil en tyk marengs opnås.

2. Vend citronsaft og hvidvinseddike i marengsmassen.

3. Tegn tre cirkler på bagepapir (ca. 20 cm i diameter), og fordel massen indenfor cirklerne.

4. Bag bundene ca. 1 time ved 120 grader varmluft.

5. Efter 1 time, tages bundene ud og afkøles på pladen.

Fyld:

6. Pisk fløden til luftigt skum, og vend forsigtigt frugtgrøden heri.

7. Saml lagkagen med et lag rødgrødsskum og lidt friske bær imellem hver bund.

8. Afslut med et lag rødgrødsskum og pynt med friske bær og evt. lidt mynteblade.

TIP: For en mere intens frugtsmag, kan frugtgrøden også anvendes direkte fra posen ovenpå marengsbundene.

Produkt i opskriften

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE