DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- ¼ l piskefløde
- 200 g Skælskør Frugtplantage® Abrikos-stikkelsbær marmelade
- 1 tsk. grøn karrypasta
- 1 løg skåret i tern
- 10 g smør
- 4 kyllingefileter
Tilberedning
1. Bland abrikos-/stikkelsbærmarmeladen med letpisket fløde, karrypasta og let brunede løg.
2. Hæld marmeladeblandingen over kyllingefileterne og steg dem i ovnen ved 180 grader varmluft i 30 minutter.
Servér med varme ris eller en kold quinoasalat.
TIP: Ønskes der et stærkere eller mere syrligt præg, kan der med fordel tilsættes lidt chili eller citron.
Produkt i opskriften
GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN
Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.