Velsmagende frugtgrød uden tilsat sukker

Frugtgrød uden tilsat sukker fra Skælskør Frugtplantage® er et nemt og velsmagende alternativ til hverdag og fest – både for diabetikere og for dig, der blot ønsker at spare på indtaget af sukker.

I sortimentet af frugtgrød finder du to smagfulde varianter – en med æblesmag og en med jordbærsmag. De to frugtgrød er begge uden tilsat sukker – dog med et naturligt indhold af sukker fra frugter og bær. Begge varianter kan spises direkte oven på fx skyr, eller bruges som smagsgiver i lækre retter og bagværk. Lav en skøn trifli med jordbærgrøden sammen med havrecrunch og vaniljecreme – En skøn ret til brunchbordet, eller som en snack til at stilne den lette sult inden aftensmaden. Prøv også æblegrøden i en pandekagedej, som alternativ til bananpandekager.

 

Støt en god sag

280.000 danskere har diabetes. Hver uge rammes 7 børn af type 1-diabetes, og hver dag får 43 nye danskere konstateret type 2-diabetes. Det syntes vi hos Skælskør Frugtplantage er et urimelig højt tal, derfor vil vi gerne være med til at forebygge og forbedre helbredsmulighederne for dem med diabetes.

Diabetesforeningen er en dansk interesseorganisation som kæmper for at forbedre livsvilkårerne for mennesker der er ramt af diabetes. De har tre indsatsområder, som de ønsker at forbedre:

  • At forbedre livskvaliteten for personer med diabetes
  • At øge helbredelsesmulighederne for diabetes
  • At forebygge diabetes og dens følgesygdomme

Ved at købe vores to frugtgrød uden tilsat sukker, er du med til at støtte økonomisk op omkring Diabetesforeningen samtidigt med at du roligt kan spise din frugtgrød med god samvittighed.

Her finder du frugtgrød uden tilsat sukker fra Skælskør Frugtplantage®

Du kan nedenfor se hvor du kan finde de to lækre frugtgrød uden tilsat sukker på hylderne hos vores forhandlere.