Køb en sukkerreduceret marmelade fra Skælskør og vær med i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kr. til Club La Santa!

Sådan deltager du:

  1. Køb en af de 4 sukkerreducerede marmelader fra Skælskør Frugtplantage
  2. Upload din kvittering til Rabble* – du kan hente appen her
  3. Når du uploader din kvittering deltager du automatisk i konkurrencen om gavekortet** og du får 10 kr cashback pr. købt sukkerreducerede marmeladeglas fra Skælskør Frugtplantage
  4. Konkurrencen omfatter de første 1000 scannede produkter i Rabble***
  5. Vinderen trækkes i slutningen af uge 12 2023, og vinderen får direkte besked.

Det med småt:

  • *Når du uploader din kvittering til Rabble giver du samtykke til, at de må gemme dine data. Data bliver kun udleveret til Skælskør Frugtplantage på vinderen så denne kan kontaktes.
  • **Gavekortet udstedes af Club La Santa og er gældende i 3 år. Gavekortet kan bruges på en gang eller deles op over flere gange. Spørgsmål vedr. dette tages med Club La Santa.
  • ***Muligheden for deltagelse stopper automatisk når 1000 produkter er scannet i Rabble.
  • Konkurrencen ejes af Skælskør Frugtplantage og udføres i samarbejde med Rabble og Club La Santa.
  • Konkurrencen er købsbetinget og gælder ved køb af en af de 4 varianter af marmelade med 30% mindre sukker fra Skælskør Frugtplantage.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter indenfor frugt og bær. Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE