DIN BEDØMMELSE

Risalamande med kirsebærsauce

  • 1 time og 30 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Kom ris, mælk samt vand i en gryde og tilsæt en lille smule salt.

2. Flæk vaniljestangen, gem kornene og kom stangen i gryden.

3. Bring det hele til kogepunktet og lad herefter det hele småsimre under konstant omrøring i ca. 15-20 minutter.

4. Kom grøden i en skål med film over sig og lad det køle helt af.

5. Pisk fløden let, sammen med flormelis og vaniljekornene.

6. Vend det sammen med den kolde grød og mandelsplitter.

7. Lun kirsebærsaucen og servér til den kolde risalamande.

GÅ PÅ OPDAGELSE I BÆRRETS VERDEN

Vidste du, at vi har et bredt udvalg af forskellige produkter inden for frugt og bær? Hos Skælskør Frugtplantage® finder du alt fra skønne, farverige og velsmagende marmelader til frugtgrød i et hav af forskellige varianter. Vores ønske er nemlig at kunne tilbyde dig som forbruger et bredt sortiment af skønne smagsoplevelser, der dækker dine behov uden at gå på kompromis med den gode, traditionelle smag og kvalitet.

#SKAELSKOERFRUGTPLANTAGE