Desserter med kirsebær

December er forkælelsens måned. Tid til dejlige traditioner, hyggelig stemning og god mad. Lad julefreden sænke sig, find det gode julehumør frem og forkæl dine nærmeste med fortryllende juledesserter.

Juledesserter behøver ikke kun at være risalamande. Vi vil gerne inspirere dig til skønne desserter, som du kan forkæle dine nærmeste med i juletiden, derfor har vi samlet en række søde desserter som du kan servere til julefrokosten eller generelt i juletiden.

En smag de fleste kender og elsker i juletiden, er det søde kirsebær. Et fantastisk bær, som smager fortryllende i et væld af desserter. Lad dig inspirere i vores opskrifter med kirsebærsaucer herunder.

 

Skønne juledesserter med marmelade

Hos Skælskør Frugtplantage har vi et bredt udvalg af skønne marmelader, som passer perfekt til dejlige desserter, som i den grad får dig til at se frem til julen.

I vores marmelade sortiment finder du alt ligefra den klassiske, milde jordbær marmelade, som egner sig rigtig godt som tilbehør til kardemomme vafler – til en syrlig appelsinmarmelade, som er utrolig velegnet til en masse søde juledesserter. Brug den fx i en appelsinlagkage med et kanellag, som giver kagen et dejligt juletwist.