Tapioca Sirup
FØDEVAREINGREDIENSER

Tapioca SirupEt alternativ til glukosesirup

Brugssituationer

  • Alkoholiske drikkevarer Alkoholiske drikkevarer
  • Babymad Babymad
  • Bagværk Bagværk
  • Dyrefoder Dyrefoder
  • Konfekt Konfekt
  • Konfekture Konfekture
  • Læskedrikke Læskedrikke
  • Mejeriprodukter Mejeriprodukter
  • Morgenmadsprodukter Morgenmadsprodukter
  • Saltede snacks Saltede snacks
  • Saucer og dressinger Saucer og dressinger

Emballage

  • Spand
  • Tønde
  • IBC

Produkt information

I det sidste årti har glukosesirup været kongen af fødevare- og drikkevareindustrien. Hvis du leder efter et naturligt alternativ, der kan bruges som en ideel erstatning af glukosesirup, er Tapioca Sirup det rette valg for dig. Tapioca er en sirup med høj viskositet.

Tapioca sirup er fremstillet af 100% økologiske tapioca-rødder, som gennemgår enzymatisk behandling ved hjælp af GMO-fri naturlige enzymer, som filtreres og derefter koncentreres til en tyk sirup.

Tapioca Sirup er et alsidig, klarfarvet, flydende sødestof med en neutral smag, der ofte bruges som et alternativ til sakkarose og glukosesirup.

Sammensætning og egenskaber

  • 100 % neutral
  • Vegansk
  • Økologisk
  • Ingen GMO