Agave Sirup
FØDEVAREINGREDIENSER

Agave SirupØkologisk vild agave sirup

Brugssituationer

  • Alkoholiske drikkevarer Alkoholiske drikkevarer
  • Konfekt Konfekt
  • Læskedrikke Læskedrikke
  • Mejeriprodukter Mejeriprodukter
  • Morgenmadsprodukter Morgenmadsprodukter

Emballage

  • Spand
  • Tønde
  • IBC

Produkt information

Agave sirup er et naturligt ernæringssødestof med lavt glykemisk indeks: En spiseskefuld agavesirup indeholder cirka 16 gram kulhydrater og 64 kalorier; dog er det glykemiske indeks i agavesiruppen lavere end for andre næringssødemidler og det vil ikke medføre en kraftig stigning i blodsukkeret, i modsætning til andre sukkertyper.

Aroma og kropsforstærker: Med agavesirup kan du holde det samme niveau af sødme i dit produkt ved hjælp af 30 % mindre sammenlignet med alm. sukker. I mejeribranchen bruges agavesirup som en stabilisator, hvilket kan sænke frysepunktet for færdigvaren, stabilisere skummet og forbedre produktets smag.

Agavesirup har et meget lavt glykemisk indeks sammenlignet med andre naturlige sødemidler. Et glykemisk indeks på 21 betyder, at virkningen på blodsukkeret efter indtagelse er minimal sammenlignet med glukose, hvis glykemiske indeks ligger på 100.

Hygroskopiske egenskaber: Dets naturlige hygroskopiske egenskaber gør det ideelt til bagning: cookies, glasurer, cremer, kager, muffins og donuts.

Sammensætning og egenskaber

  • Ingen GMO
  • Økologisk
  • Vegansk
  • Høj opløselighed
  • 100 % naturligt