Brugssituationer
-
Alkoholiske drikkevarer
-
Bagværk
-
Chokolade
-
Konfekt
-
Læskedrikke
-
Mejeriprodukter
-
Morgenmadsprodukter
Emballage
-
Sække
Produkt information
Vores Agave pulver er en meget alsidig ingrediens i fødevare- og drikkevareindustrien.
Fra den økologiske agave, der er dyrket i Mexico, udvindes, filtreres, opvarmes og koncentreres juicen fra agaven til en sirup med en let konsistens, der derefter dehydreres til pulver. Agavesirup har et meget lavt glykemisk indeks sammenlignet med andre naturlige sødestoffer. Det glykemiske indeks på 21 betyder, at virkningen på blodsukkeret efter indtagelse er minimal sammenlignet med glukose, hvis glykemiske indeks er 100.
Sammensætning og egenskaber
- Lavt glykemisk indeks
- Smagsforstærker til alle typer mad og drikkevarer
- Sødere end raffineret sukker
- 100% naturligt
- Ingen GMO
- Økologisk
- Høj opløselighed