Fire lækre nyheder

Samme velkendte smag, men nu i fire nye varianter med 30 procent mindre sukker.

Marmelader med 30 % mindre sukker fra Skælskør Frugtplantage® er et velsmagende alternativ til hverdag og fest – både for diabetikere og for dig, der ønsker at spare lidt på indtaget af sukker.

  • 4 lækre varianter
  • 30 % mindre sukker
  • Dansk producerede

 

 

 

 

Marmelader til enhver smag

I vores sukkerreducerede marmelade sortiment finder du fire lækre marmelader. Fra den klassiske og sødmefulde jordbærmarmelade, der egner sig perfekt til morgenbordet – enten ovenpå brød eller som topping til din yoghurt eller skyr. Til den let syrlige marmelade med en frisk smag af appelsin, som er velegnet hvis dine desserter mangler et syrligt præg.

Gå på opdagelse i de fire nye sukkerreducerede varianter herunder.

Se vores marmelade udvalg

 

 

 

Jordbær marmelade

En marmelade som bringer den skønne smag af sommer og sol direkte til dig hele året rundt. En kærkommen favorit hos både store som små.

Med den nye Jordbær marmelade med 30% mindre sukker fra Skælskør Frugtplantage® får du en marmelade som er et sundere alternativ, men med samme skønne, milde og runde smag som fra en almindelig jordbærmarmelade.

Marmeladen passer perfekt som en del af morgenbordet, som topping på skyr/yoghurt, i kagen eller i desserten. Skælskørs jordbærmarmelade med 30% mindre sukker er altså et godt alternativ til dig som ønsker mindre sukker i din kost, men som samtidig gerne vil have den gode og søde smag fra marmelade som du kender det.

Læs mere om jordbærmarmeladen

 

 

Hindbær marmelade

En velkendt klassiker til morgenbordet eller desserten, der med sin friske smag kan fortrylle de fleste. En skøn afbalancering mellem en frisk og sødmefuld smag.

Hindbær marmelade med 30% mindre sukker fra Skælskør Frugtplantage® er til dig som ønsker mindre sukker i din kost, uden at skulle gå på kompromis med smag og kvalitet. Marmeladen er produceret i Danmark og er uden tilsat sødestoffer.

Produktet har en syrlig og frisk smag, og er derfor velegnet som en del af morgenmaden eller i kager og desserter.

Læs mere om hindbærmarmeladen

Solbær marmelade

Solbærret er et mørkt bær med en skøn og intens bærsmag. Derfor egner solbærmarmeladen sig helt perfekt til ostebordet, med sin mørke intense smag.

Den nye Solbær marmelade med 30% mindre sukker fra Skælskør Frugtplantage® har en frisk og let syrlig smag. Marmeladen er dansk produceret, uden tilsat sødestoffer og er et sundere alternativ til varianterne med sukker, og som samtidig ikke går på kompromis med smagen af solbær. Du får altså en marmelade som kan nydes med god samvittighed.

Marmeladen er særdeles velegnet til at putte oven på ost eller i en lækker kage eller andet bagværk.

Læs mere om solbærmarmeladen

Appelsin marmelade

Appelsin marmelade er indbegrebet af en ægte efterårs-klassiker. Med sin lækre orange farve og skønne smag af friske appelsiner, egner den sig perfekt i dejlige efterårsdesserter.

Den nye appelsin marmelade med 30% mindre sukker fra Skælskør Frugtplantage® er et sundere alternativ til dit morgenmad, ostebord eller anden anretning.

Marmeladen er dansk produceret og uden tilsat sødestoffer, hvilket betyder at marmeladen fortsat har den gode, søde og friske smag af appelsin.

Læs mere om appelsinmarmeladen

Køb produkterne her

Find de 4 sukkerreducerede nyheder
i følgende supermarkeder:
Find dem også i følgende
online supermarkeder: